Durance

Durancen joulukalenteri 2015Durance on vuonna 1986 perustettu ranskalainen tunnettu kodintuoksu- ja luonnonkosmetiikkayritys Provencesta.Tuotteet valmistetaan luonnonmukaisin menetelmin paikallisia luonnonraaka-aineita käyttäen.
Durancen tuotteet sisältävät vähintään 95 % luonnonraaka-aineita ja tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Durancen Marseille-saippuat valmistetaan oliivi- ja palmuöljystä perinteiseen tapaan padassa keittämällä. Marseille-saippuaa on myytävänä liikkeessä sekä neste- että palasaippuana, vaihtoehtoina monta erilaista tuoksua. Lisäksi valikoimaan kuuluu Marseille-käsivoiteet, joissa samat eteerisistä öljyistä peräisin olevat ihanat tuoksut.

Tuoksuilla on suuri vaikutus mielialaan ja luovat tunnelmaa kotiin. Durancen laajasta, yli 40 eri tuoksun valikoimasta jokainen löytää varmasti oman mieluisan tuoksunsa. Tuoksutuotteisiin kuuluvat tuoksukynttilät, huonetuoksut, tuoksukuoret esim. liinavaatekaappiin sekä tuoksukimput.

Kodinhoitoon Durancella on tarjota luomulaatuiset yleispuhdistusaineet sekä astiapesuaineet, tuoksuina mm. rosmariini, laventeli, verbena ja sitruuna.

Durancen suositut pyykinpesuaineet, huuhteluaineet ja silitysvedet löytyvät liikkeestä, vaihtoehtoina neljä eri tuoksua: Puuvilla, laventeli, lehmus sekä appelsiini.

Lisäksi Durancelta löytyy erilaisia ihonhoitosarjoja ja spa-tuotteita.

www.durance.fr

Kuvateksti

Kuvat Durance